Sök till: Samhällsentreprenör & fördjupning – distans 2017/2018

Sök till: Samhällsentreprenör & fördjupning – distans 2017/2018

När

4 maj - 21 maj    
00:00

Event Type

Utvecklas med dina idéer! Distanskurser på halvtid:

Glokala Folkhögskolan ger Samhällsentreprenör & Samhällsentreprenör fördjupning. Kurser som är perfekta att kombinera med jobb, engagemang, studier eller skapande. Teoretisk fördjupning, projektplanering, inspirerande gästföreläsare. Var med och utmana framtiden!

Samhällsentreprenör – distans

Som samhällsentreprenör arrangerar du aktiviteter, driver projekt och verksamheter eller kopplar samman olika människor i oförutsägbara nätverk. Det finns inga begränsningar vad gäller ålder eller bakgrund – det viktiga är engagemang och förmåga till handling.

Kursen ges av Glokala folkhögskolan i samarbete med Malmö högskola. Under året har vi tre internatträffar i Malmö med olika typer av aktiviteter – från föreläsningar till studiebesök och andra sociala aktiviteter.
Parallellt med kursen kan du arbeta med olika typer av verksamheter eller projekt.

Studietakt: 50%. Längd: 1 år, kursstart 28 aug 2017. Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå.

Länk till kursbeskrivning med mer information → http://www.glokala.se/content/index.php?option=com_content&view=article&id=326&Itemid=425

Du kan även söka till fördjupningskursen där du arbetar mer självständigt:

Samhällsentreprenör fördjupning – distans

Distanskursen Samhällsentreprenör fördjupning fungerar som en plattform för utveckling av initiativ, där du med fördel har ett eget projekt eller en idé som du vill arbeta mer fokuserat med. Kursen vänder sig till dig som har tidigare erfarenheter och kunskap inom fältet.

Studietakt: 50%. Längd: 1 år, kursstart 28 aug 2016. Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå.

Länk till kursbeskrivning med mer information → http://www.glokala.se/content/index.php?option=com_content&view=article&id=2631:soek-till-samhaellsentreprenoer-foerdjupning-201617&catid=213:samhaellsentreprenoer-steg-2&Itemid=530

Ansök online: http://www.glokala.se/content/index.php?option=com_content&view=article&id=2775&Itemid=448

Antagning: Sök senast 7 maj, efter detta datum löpande antagning i mån av plats.
Efter att du skickat din ansökan tar kursansvarig kontakt med information om intervjutillfälle, alternativt personligt brev. Du som har sökt senast 7 maj kommer att få besked om antagning i mitten av juni.

Facebook-evenemang → https://www.facebook.com/events/1491209524245250/