Inner leadership for outer change med Debbie Warrener – träningsgrupp 2017

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 17 mars - 17 september
00:00

Plats
Sörby Naturhälsogård

Kategorier


Nu bjuder vi in till ännu en halvårslång träningsgrupp med Debbie Warrener från England! Den första omgången 2016 var mycket uppskattad och det finns redan en liten kö till starten i mars 2017. Under tre tillfällen kommer Debbie guida oss i en fördjupning kring inre ledarskap för yttre förändring och omställning. Detta är ett unikt program som på ett tydligt sätt lyfter in inre omställning i Sverige och ger ett stöd för att utveckla lokala aktiviteter. Det blir tre tillfällen i mars, juni och september. Det kommer att vara helger i retreatanda med workshops, övningar inom- och utomhus, gemenskap, samtal, promenader, egen reflektionstid, bastubad, samling runt elden och god vegetarisk mat.

Programmet är uppbyggt kring en djup utforskning av de fem grundläggande behoven i oss själva och i samhället omkring oss – tillhörighet, känsla av tillräcklighet, makt att påverka sin situation, självkänsla och trygghet. Detta är ett program för dig som kan känna oro över världen men inte riktigt vet vad du ska göra med den. Eller för dig som har en stark önskan att bidra till en mer djupgående förändring i vår tid.

Debbie baserar träningsgruppen på inspiration från Charles Eisenstein, Joanna Macy och Marshall Rosenberg. Läs mer om Debbie på http://catalysingchangeagents.com/

När: 17-19 mars, 9-11 juni och 15-17 september 2017.

Var: Sörby naturhälsogård, Vessigebro, Halland.

Kostnad: 2 000 kr/tillfälle för kursen och 1 600 kr/tillfälle för mat och boende.

Anmälan: som gäller för tre tillfällen är bindande och görs till info@sorbynaturhalsogard.se.

Engelska kommer att vara huvudsakligt språk under träffarna.

Om du har frågor så hör gärna av dig till Liselotte Bergenzaun Abel (0737 080029) eller Amanda Martling (0703 556264).

Varmt välkomna!