Nyköpings stormöte 2014-09-29

När

29 september    
18:00 - 20:15

Var

Studiefrämjandet
Brunnsgatan 5B, Nyköping

Event Type

Laddar Karta...

Studiefrämjandets lokaler har ingångar både från Brunnsgatan och från gården via Kungsgatan. Cyklister kan med fördel parkera på gården. Deltagare som kommer med bil kan hämta P-tillstånd vid ankomsten och ställa bilen på Studiefrämjandets parkering (på grusplan med infart från Bagaregatan, tredje raden, nio platser).

Vårt rum finns längst bort till vänster och heter Fiskgjusen. Dryckautomaten har kaffe och choklad för 5 kr. Kondisbitar finns i frysen och kostar 5 kr. Te kostar inget.

Se även stående agenda.

Redan kända övriga punkter den här gången:

  • Arbetsgrupp eller tema (som Helena initierar) för Alternativa värmesystem?
  • Vilken mall önskar vi för tröjtryck och vill vi ha prispåslag?
  • Börja planera vårens temadagar (åtminstone välja datum).

Skriv gärna (före 29/9) nya övriga punkter här.

(Klar? Till Nyköpings startsida)

2 kommentarer

  1. Ny övrig punkt:
    Vi har två arbetsgrupper (varav den ena inte har startat ännu) som heter Återbruk. Den som inte har startat (reparation av cyklar, kläder etc.) borde byta namn. Ett namnförslag är Nyköpings gemensamma verkstad. Dessutom borde syftet förtydligas (såsom ”lagning och underhåll av cyklar, möbler och kläder etcetera i gemensam lokal med verktyg och assistans”).

  2. Mm, inser att jag inte kan vara med på mötet varken i kväll 29 sept eller temamötet 13 oktober… Det är mycket i kalendern. Men finns här om också på resande fot både nu och då. Vi håller kontakt, jag håller på att sortera papper och hittade bl a mina visioner framåt i tiden. Just nu är det äpplen att ta hand om liksom björnbär mm. Stor kram till er alla omställare. Hild

Lämna en kommentar