Inre omställning med Debbie Warrener

När

23 oktober - 25 oktober    
18:00

Var

Sörby Naturhälsogård
Sörby Hovgård 232, Vessigebro, Halland, 311 65 , Halland

Event Type

Laddar Karta...

Debbie Warrener kommer tillbaka till Sverige och det är en stor glädje och gåva att ännu en gång få fylla på batteriet ihop med henne. Denna sprudlande, fantastiska människa som med värme, kärlek och skärpa ger plats för de inre och djupa mötena. Det kommer att bli fokus på hur vi omstäl-lare kan leda och facilitera inre omställning i olika grupper samt hur vi samtidigt kan bibehålla både hälsa och engagemang.

Det blir en helg i retreatanda med workshops, övningar, gemenskap, samtal, promenader, bastubad, samling runt elden och fantastisk vegetarisk mat.

Plats Sörby naturhälsogård i Halland
Datum 23-25/10
Kostnaden blir max 2 000 kr för kursavgift, boende med egna lakan och mat. Vi försöker fixa sponsorer för att få ner kostnaden.
Anmälan och nyfikenhet till Liselotte Abel 073 7080029, info@sorbynaturhalsogard.se
Helgen arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet Halland.
För dig som är nyfiken på Debbie Warrener
Debbie har utvecklat övningar och koncept inom Inre omställning i nära samarbete med Sophy Banks i Totnes. Både Sophy och Debbie har insett den risk för utmattning som alla engagerade aktiviter befinner sig in och vill bidra till hållbarhet och hälsa för omställare i världen. Debbie driver även sedan många år Macy Mondays i London som är ett forum för att stötta aktivister och ledande omställare. Läs gärna mer om Debbie här:
https://www.transitionnetwork.org/projects/macy-mondays
http://www.catalysingchangeagents.com/about_me.html