Nyköpings temamöte 2014-12-08

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 8 december
18:00 - 20:15

Plats
Studiefrämjandet

Kategorier Inga kategorier


Välkommen till föredrag i naturlig hudvård

Harrieth Andersson Ayurvedisk Hälsorådgivare, naturkosmetisk hudterapeut och skapare av Jordnära Naturprodukter föreläser om vikten av att välja naturlig effekt istället för syntetisk kemi.

Ämnen vi berör under kvällen är:

* Hur vår miljö, natur, djur och människor påverkas av det vi spolar ut i våra sjöar och som inte våra reningsverk kan ta hand om.

* Jag berättar om det ayurvediska synsättet på vår hud och hur vi enkelt kan sköta om vår hud på ett naturligt sätt.

* Vi går igenom några syntetiska ämnen du bör se upp med i valet av dina hudvårdsprodukter och hur man tyder en innehållsdeklaration.

* Överkänslighet och allergier.

* Reklamens påverkan vid våra val av hudvårdsprodukter.

* Vi går igenom några vegetabiliska oljor och deras användningsområden samtidigt som ni får prova, känna och dofta på oljorna.

* Vi gör en läkande ringblomssalva som ni får recept till och som ni sedan kan tillverka hemma i köket. Salvan vi tillverkar under kvällen får ni köpa under kvällen för tillverkningskostnad.

* Frågestund. (Ta med papper och penna).

Det kommer att finnas möjlighet att prova och handla/beställa av Harrieths övriga utbud av produkter i serien Jordnära Naturprodukter med 25 % rabatt under kvällen.

Studiefrämjandets lokaler har ingångar både från Brunnsgatan och från gården via Kungsgatan. Cyklister kan med fördel parkera på gården. Deltagare som kommer med bil kan hämta P-tillstånd vid ankomsten och ställa bilen på Studiefrämjandets parkering (på grusplan med infart från Bagaregatan, tredje raden, nio platser).

Vårt rum finns längst bort till vänster och heter Fiskgjusen. Dryckautomaten har kaffe och choklad för 5 kr. Kondisbitar finns i frysen och kostar 5 kr. Te kostar inget.

(Klar? Till Nyköpings startsida)

1 kommentar

Lämna en kommentar