Nyköpings stormöte 2014-10-27

När

27 oktober    
18:00 - 20:15

Var

Studiefrämjandet
Brunnsgatan 5B, Nyköping

Event Type

Laddar Karta...

Studiefrämjandets lokaler har ingångar både från Brunnsgatan och från gården via Kungsgatan. Cyklister kan med fördel parkera på gården. Deltagare som kommer med bil kan hämta P-tillstånd vid ankomsten och ställa bilen på Studiefrämjandets parkering (på grusplan med infart från Bagaregatan, tredje raden, nio platser).

Vårt rum finns längst bort till vänster och heter Fiskgjusen. Dryckautomaten har kaffe och choklad för 5 kr. Kondisbitar finns i frysen och kostar 5 kr. Te kostar inget.

Se även stående agenda.

Redan kända övriga punkter den här gången:

  • Ska metoden för att nå ut till allmänheten läggas in i våra förhållningssätt? I så fall föreslås följande inlägg: När det bestäms att ett föredrag ska vara publikt (vilket vi alltid eftersträvar) så formulerar föreläsaren sin ingress som publiceras i evenemanget och skrivs i klartext i lokalt nyhetsbrev, som sprids vidare av oss alla till de föreningar och nätverk vi har kontakt med.
  • Arbetsgrupp eller tema (som Helena initierar) för Alternativa värmesystem?
  • Genomgång av erhållna prisuppgifter för tröjtryck. Vilken mall önskar vi om vi vill fullfölja? Och vill vi ha prispåslag?
  • Börja planera vårens temadagar (åtminstone välja datum).
  • Förslag att byta namn på Återbruk (reparation av cyklar, kläder etc.) till Nyköpings gemensamma verkstad (lagning och underhåll av cyklar, möbler och kläder etcetera i gemensam lokal med verktyg och assistans).
  • Sammanställning av vårt visionsarbete. Avstämning mot Omställning Sveriges vision.
  • Uppföljning av cykelaktiviteter. Förresten, borde den stående agendan innehålla uppföljning av aktiviteter? Och kan studiebesöket hos biodlarna betraktas som en aktivitet? I så fall behöver vi nog inte ha kvar punkten Uppföljning av ständiga samarbeten.
  • Vad tycks om förslaget att ha fler inspirationskampanjer med medborgarförslag?
  • Dags att starta kommunsamverkansgruppen för att framföra önskemål om en central plats att vara på för våra behov?

Skriv gärna (före 26/10) nya övriga punkter här.

(Klar? Till Nyköpings startsida)

2 kommentarer

  1. Kommer inte i kväll. Jag måste fokusera på broderi och trädgård, bl a inför Sprätthönornas utställning på Koordinaten i Oxelösund med vernissage 8 november. Ha det gott, hälsa alla som är med. Kram Hild

Lämna en kommentar