Fördjupningsworkshop i Sociokrati

Fördjupningsworkshop i Sociokrati

När

1 november - 2 november    
Hela dagen

Var

Sofielunds Folkets Hus
Rolfsgatan 16, Malmö

Event Type

Laddar Karta...

Vågar vi utforska hur vi kan organisera oss både bättre och rättvisare? Det är kanske nödvändigt om vi ska kunna utveckla ett hållbart samhälle. Sociokrati är en metod som bygger på självstyre och delaktighet i beslut, med tydliga principer för en organisations struktur. Den syftar till en hög grad av självstyrning, jämställdhet, effektivitet och transparens, och kan tillämpas i många olika typer av organisationer.

→ Läs inbjudan med mer information – pdf:
http://www.glokala.se/content/images/stories/ht09/August/Inbjudan_Workshops_Sociokrati_hsten2014.pdf

25-26 oktober arrangerar Glokala folkhögskolan en helgworkshop i sociokrati med James Priest och Anna Kovasna på Sofielunds Folkets Hus i Malmö. Teorin varvas med praktiska övningar. Den som vill kan komplettera de två dagarna med en tredje dag 27 oktober, med Open Space, då det finns tid till fördjupning och träning.

1-2 november arrangeras en fördjupningsworkshop för dig som har varit med på en introduktionshelg eller har tidigare kännedom om sociokrati. Den som vill kan komplettera de två dagarna med en tredje dag 3 november, med ytterligare fördjupning under friare former.

Läs mer:
http://bit.ly/1rvwteR

Lämna en kommentar