Odla där du är

Odla där du är

När

12 mars    
Hela dagen

Var

Hälsans Hus
Fjällgatan 23 B, Stockholm, Södermalm, 116 28 , Stockholm

Event Type

Laddar Karta...

ODLA DÄR DU ÄR

Är du sugen på att odla grönsaker till köksbehov, men osäker på hur det går till? Då har vi lösningen: ett tillämpat seminarium med Johannes Wätterbäck och Mathias Båge, där vi i avspänd miljö går igenom grunderna och svarar på dina frågor.

Vare sig du har en stor trädgård, kolonilott, stadsodling eller ett soligt fönster, kan du odla dina egna grönsaker. Det gäller bara att optimera förutsättningarna för platsen och den gröda du valt.

Kursen blir en odlingsresa där trädgårdsexperten Johannes Wätterbäck (”Farbror Grön”) lär ut knepen för att lyckas med odlandet, samt svarar på frågor. Vi smakar och planterar tillsammans och alla får med sig minst en planta hem till fönsterodlingen.

Havsvattenkoncentrat är ett helt naturligt näringstillskott som använts i odlingar sedan antiken. Mathias Båge berättar om dess spännande historia och ger exempel på hur du kan använda det i ditt odlande. Du lär dig göra eget koncentrat och får med en flaska hem.

Vi hoppas att denna kurs ska väcka din odlarlust så att du snart har egna grödor på väg upp där hemma – med uppmuntran och god vägledning kan alla fingrar bli gröna.

Johannes Wätterbäck (”Farbror Grön” – http://farbrorgron.blogspot.se/) har även skrivit den prisbelönta boken Alla fingrar gröna.

Mathias Båge arbetar med hållbarhet och framtidsfrågor, med fokus på nya odlingsmetoder.

Pris: 475 kr

Biljetter via Swish: Betalning till nr 1235110879 (ange ditt namn och kursdatum)

Biljetter via Billetto: https://billetto.se/sv/events/odla-dr-du-r

Evenemanget är begränsat till 70 platser, så boka i tid!

Välkomna!