Om oss

Omställningsarbete sker idag lokalt på många platser i landet. För att stärka detta arbete finns den ideella föreningen Omställningsnätverket som driver denna webbplats just i detta syfte. Här kan du och ditt omställningsinitiativ gå med, inspirera och inspireras, dela idéer, dokument och foton – och ta del av andras erfarenheter.

Vill du kontakta föreningens styrelse gör du det enklast på styrelse {at} omstallning {punkt} me.

Om webbplatsen

Hur vettig, nyttig och uppdaterad denna webbplats är hänger helt och hållet på dig och mig. Vi som deltar i grupper, diskussioner och som bloggar är de enda som kan få den här sajten att kännas ”hemma” – som ”vårt eget Facebook” som nån sa. Att vi skriver med respekt för varandras olika erfarenheter och referenser och hjälper till så gott det går, är avgörande för tonen på sajten. Kan vi vara respektfulla mot varandra har vi kommit långt.

Webbplatsen är byggd med WordPress och BuddyPress och baserat på temat BuddyBoss. Illustrationerna för medlemmar och grupper är gjorda av Hanna. Det foto som används som bakgrundsbild är från Wikimedia Commons (cc: by). De snabba webbservrarna står EgenSajt för. Har du övriga tekniska frågor kring sajten, kontakta t ex Anton.