Nyköpings stormöte 2014-06-02

När

2 juni    
18:00 - 20:15

Var

Studiefrämjandet
Brunnsgatan 5, Nyköping

Event Type

Laddar Karta...

Studiefrämjandets lokaler har ingångar både från Brunnsgatan och från gården via Kungsgatan. Cyklister kan med fördel parkera på gården. Deltagare som kommer med bil kan hämta P-tillstånd vid ankomsten och ställa bilen på Studiefrämjandets parkering (på grusplan med infart från Bagaregatan, tredje raden, nio platser).

Vårt rum finns längst bort till vänster och heter Fiskgjusen. Dryckautomaten har kaffe och choklad för 5 kr. Kondisbitar finns i frysen och kostar 5 kr. Te kostar inget.

Se även stående agenda.

Redan kända övriga punkter den här gången:

  • Förhoppningsvis kommer Åke Gustavsson på besök.
  • Initiera samarbete med Nyköpings Biodlare.
  • Diskutera att ha samarbete med Grönsaksbytarna (behöver kanske visa Facebook-gruppen publikt).
  • Överväga att Bevara stadens grönområden samgår med Hållbart liv ur politiskt perspektiv.

Skriv gärna (före 2/6) fler övriga punkter här.

(Klar? Till Nyköpings startsida)

1 kommentar

  1. Angående tröjor: På nationell nivå behövs först ett mer tydligt namn, en logotyp och kanske slogan. Bomull och tillverkning ska förstås vara bra (typ fairtrade etcetera). Gärna även en tryckmall för befintliga t-shirtar. Jag föreslår att vi går vidare för det lokala behovet (det är okej ur stödföreningens perspektiv) och att vi har i åtanke vid val av lösning att kunna omvandla den till en nationell lösning på lång sikt så att överskottet av tröjförsäljningen bidrar till exempelvis centrala webbhotellskostnader.

Lämna en kommentar