Flyttbrevet

Välkommen! Forum Flyttfrågor Flyttbrevet

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  David Bennett 4 år, 9 månader sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #1113

  David Bennett
  Forumledare

  Hej Omställare!

  Som du kanske har sett är det dags att stänga ner denna sajt. Det gör vi på grund av att Svenska som språk inte kommer att stödjas längre av teknikleverantören, Ning.

  Men deppa inte för vi har en ny sajt – http://www.omställning.net (OBS med Ä) står redo att ta emot din nyregistrering!

  Det finns grupper, forum, kalendarium, dokumenthantering – ja, det mesta för att stödja ditt lokala omställningsinitiativ. Det finns även möjlighet att skapa en egen hemsida på omställning.net. Omställning Alingsås sajt är ett sådant exempel: alingsås.omställning.net.

  Kalendarium
  Om du har skapat ett event här på Ning är det upp till dig att skapa ett motsvarande på omställning.net. Det gör du via ”+ Nytt”-menyn i navigeringen högst upp på sajten.

  Annat innehåll
  Om din grupp på den här sajten har skapat mycket innehåll kan du ladda ner för att sedan ladda upp det igen på omställning.net. Eftersom det variera från fall till fall finns ingen standard guide. Om du behöver hjälp eller råd kan du ställa en fråga i forumtråden Flyttfrågor.

  Finansiering
  Omställning.net bekostas just nu ur några få privata fickor. Eftersom det varken är speciellt resilient eller solidariskt kommer troligen någon form av avgifts- eller donationsmodell införas i framtiden. T ex skulle vissa “plus”-tjänster kunna kosta en slant per år och omställningsgrupp. Men mer information om detta när det i så fall blir aktuellt.

  Vi ses på omställning.net!

  Hälsningar,

  Webbgruppen

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.