Ny bok om omställningsrörelsen

Vill du inspireras till att samskapa ett samhälle inom planetens gränser? Den här boken innehåller inte mindre än 56 reportage och krönikor som tar dig med på en resa genom hela Sverige. Du får ta del av berättelser från verkligheten: om hur vi ställer om till verkligt hållbara lokalsamhällen.

Omställningsrörelsen är en global gräsrotsrörelse som består av människor som tar gemensamma initiativ för att ta hand om sig själva, varandra och naturen. Med utgångspunkt i platsen och lusten skapas tillsammans ett samhälle bortom den fossila energin.

Reportagen skrevs för numera nedlagda Landets Fria Tidning (2010–2017). Allt ekonomiskt överskott från försäljningen av denna bok går till den ideella föreningen Omställningsnätverket, som finns till för att stötta svenska omställningsinitiativ i enlighet med Transition Networks principer.

Beställ boken genom att betala 250 kronor (inklusive porto inom Sverige, Omställningsnätverket är en momsbefriad ideell förening), antingen genom att swisha 123 442 39 01 eller bankbetalning till Bankgiro 304-6679. Skriv ”bok” samt ditt namn som referens vid betalning. Skicka sedan epost till ylva.lundkvist@helasverige.se med information om att du har betalat för boken  samt önskad leverasandress inom Sverige. Säg till om du behöver kvitto.