Nyköpings samlade tips

Omställning Nyköping’s Docs Nyköpings samlade tips

Samlade tips för nya medlemmar i Omställning Nyköping

Innehåll:

Registrera dig
Byta profilbild
Gå med i vår övergripande grupp
Välj bevakningsinställningar
Bevaka vår ändringshistorik
Gå med i våra arbetsgrupper

Registrera dig

Klicka här för att fylla i dina uppgifter och klicka sedan på knappen ”Slutför registrering”. Inom kort får du ett e-brev som heter ”Aktivera ditt konto”. För att slutföra aktiveringen av ditt konto så klickar du på länken i e-brevet.

Byta profilbild

Du behöver inte ha en profilbild, men om du vill så gör du på följande sätt. Logga in om du inte har gjort det redan. Håll sedan markören över ditt namn längst upp till höger (en undermeny visas då), flytta markören till ”Profil” (en till undermeny visas då) och klicka på ”Byt profilbild”. Klicka på knappen ”Välj din fil”, leta reda på och dubbelklicka på din bildfil. Profilbilden ska beskäras efter uppladdningen, annars fullföljs den inte. Därför skrollar du ner så att du ser den runda bilden (förhandsvisning) med knappen ”Beskär bild” under. Det är den knappen du ska klicka på för att bilden ska fullföljas, men du justerar först ramen i den fyrkantiga bilden innan du klickar på knappen.

Gå med i vår övergripande grupp

Logga in om du inte har gjort det redan. Klicka sedan här och på knappen ”Gå med i grupp”.

Välj bevakningsinställningar

Logga in om du inte har gjort det redan. Klicka sedan här och välj önskat intervall, exempelvis Dygnsrapport. Klicka på knappen ”Spara inställningarna”.

Bevaka vår ändringshistorik

Ifall du vill ha mycket information om vad som händer på vår hemsida så har vi ett komplement till bevakningsinställningarna. Vi har nämligen ett forumämne som heter ”Ändringshistorik” där vi skriver kommentarer för väsentliga händelser på våra webbsidor (både övergripande och arbetsgrupper). Om du vill så kan du prenumerera på ämnet genom att klicka här (logga in om du inte har gjort det redan) och klicka sedan på ”Favorit” till höger i ämnets huvud.

Gå med i våra arbetsgrupper

Logga in om du inte har gjort det redan. Klicka sedan här för att se arbetsgruppernas beskrivningar, välj önskad arbetsgrupp genom att klicka på knappen ”Gå med i grupp”. Klicka på ”Email Options” i vänstra menyn och välj önskat intervall för arbetsgruppens bevakning (påverkar bara den aktuella arbetsgruppen), exempelvis Dygnsrapport. Klicka på knappen ”Spara inställningarna”.

Diskussion (0)

Det finns ännu inga kommentarer för detta dokument.

Kommentarsfunktionen har avaktiverats för detta dokument.